Újra Nyílt Napot rendez az NKE

Újra várja leendő hallgatóit november 25-én 10.00 órától a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), hogy bemutassa a felsőoktatási intézményben működő karok képzési kínálatát, melynek keretében a Katasztrófavédelmi Intézet is bemutatkozik.

November utolsó péntekén az Egyetem valamennyi Kara bemutatkozik, valamint a Katasztrófavédelmi Intézet képzéseivel is megismerkedhetnek a látogatók.

Az esemény rektori köszöntővel és a kari dékánok bemutatkozásával kezdődik, amelyen szó lesz többek között a hallgatói életről, tehetséggondozásról, továbbá a rendészeti fizikai és pszichikai alkalmassági vizsgálattal kapcsolatos tudnivalókról is. A rendezvényre ellátogatók információt kaphatnak a hallgatói önkormányzat és a szakkollégiumok munkájáról, az Erasmus mobilitási programokról, a felvételi követelményekről, valamint a sportolási lehetőségekről is.

A Nyílt Nap résztvevői bejárhatják a Ludovika Campust, megismerkedhetnek az Oktatási Központtal, a történelmi emlékhelynek nyilvánított Ludovika Főépülettel, a Ludovika Arénával, és megtekinthetik a Ludovika Huszár Lovardát, továbbá a campuson található kollégiumokat is.

A nap részletes programja ITT.

A Karok programjai az alábbi linkeken érhetők el:

Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar

Rendészettudományi Kar

Víztudományi Kar

Az NKE még két nyílt napot tart idén: a központi nyílt nap mellett december 2-án a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, december 7-én pedig a Víztudományi Kar várja az érdeklődőket.

Forrás: Nemzeti Közszolgálati Egyetem