NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
KATASZTRÓFAVÉDELMI INTÉZET

Pótfelvételit hirdet az NKE RTK Katasztrófavédelmi Intézete

Július 26-tól megnyílik újra a lehetőség az NKE RTK Katasztrófavédelmi Intézet képzéseire történő bejutásra. Az intézmény több államilag támogatott, nappali és levelező munkarendű alap- és mesterképzéssel várja még leendő hallgatóit.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Katasztrófavédelmi Intézete ajánlatában a pótfelvételi eljárás során számos képzésre van még lehetőség felvételt nyerni. Ennek megfelelően pályázni lehet a nappali munkarendű tűzvédelmi mérnöki alapképzési szak államilag támogatott képzésére, valamint a tűzvédelmi mérnöki szak levelező képzésének államilag támogatott és költségtérítéses formáira.

A katasztrófavédelem alapképzés szakirányai közül nappali munkarendben kizárólag a tűzvédelmi és mentésirányítási szakirány költségtérítéses formájára lehet beadni jelentkezést.

Levelező képzések tekintetében lehetőség van katasztrófavédelem alapképzés mindhárom szakirányának (iparbiztonsági, katasztrófavédelmi műveleti, tűzvédelmi és mentésirányítási) költségtérítéses formáira jelentkezni, de a levelező képzések közül kizárólag a katasztrófavédelmi műveleti, illetve iparbiztonsági szakirányok tekintetében van lehetőség államilag támogatott képzési formára is jelentkezni.

A katasztrófavédelem mesterképzésére jelentkezőknek még lehetőségük van költségtérítéses és államilag támogatott képzési formára is beadni pótjelentkezésüket.

A képzésekkel kapcsolatos további hallgatói információk az alábbi linken érhetőek el:

https://kvi.uni-nke.hu/hallgatoknak/hallgatoi-tajekoztatok

A pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzések a felvi.hu honlapon július 26-án jelennek meg. Jelentkezni a felvi.hu felületen lehet, egyetlen képzés megjelölésével.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 05., péntek 23:59 óra. A ponthatárokat augusztus 27-én hirdetik ki.