NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
KATASZTRÓFAVÉDELMI INTÉZET

VIK Díszserleg adományozása

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Védelmi Információs Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány (a továbbiakban: VIK) oktatási és tudományos együttműködési megállapodása alapján, a VIK kuratóriuma által kiírt pályázata szerint „VIK Díszserleget” adományozott a tanév végén kiemelkedő teljesítményt nyújtó Katasztrófavédelmi Intézet végzős hallgatójának.  

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Védelmi Információs Központ Közhasznú Alapítvány oktatási és tudományos együttműködési megállapodása alapján „jeles” tanulmányi eredménye, három év rajparancsnoki beosztásban és az alapfelkészítésekben, gyakorlatokon nyújtott kimagasló teljesítménye elismeréséül a bíráló bizottság és a kuratórium javaslata szerint az alapítvány elnöke „VIK Díszserleget” adományozott Bors Henriett III. évfolyamos tűzoltó tisztjelöltnek az NKE Katasztrófavédelmi Intézet katasztrófavédelmi műveleti szakos végzős hallgatója részére.

A VIK Díszserleget Dr. Strommer József ny. ezredes, a VIK Kuratórium elnöke nevében Dr. habil. Vass Gyula tű. ezredes a Katasztrófavédelmi Intézet intézetvezetője adta át, egyben gratulált és köszönetet mondott a hallgatónak a három év teljesítményéért. Az átadáson Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy, a kuratórium tagjaként méltatta a kitüntetett érdemeit.

Fotó: Bors Gyula