NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
KATASZTRÓFAVÉDELMI INTÉZET

Elismerések a Tűzoltónap alkalmából

Május 4-e, a Tűzoltónap alkalmából a katasztrófavédelem állományának számos tagja részesült elismerésben, vagy soron kívüli előléptetésben. Az NKE RTK Katasztrófavédelmi Intézet két munkatársa és egy tisztjelöltje vehetett át magas szintű elismeréseket.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere tűzoltósági főtanácsosi címet adományozott Dr. Ambrusz József c. tűzoltó ezredesnek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet megbízott tanszékvezetőjének.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója dicséretben és jutalomban részesítette Dr. Teknős László tűzoltó századost, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet adjunktusát.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Katasztrófavédelmi Intézetének hallgatói közül, a tanulásban, a tudományos munka területén és a közösségi, valamint a sporttevékenységben végzett kiemelkedő teljesítménye elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató rőzsetőr hallgatói vándordíjat adományozott Krajcz Tamás István tűzoltó tisztjelöltnek.

Az ünnepség keretében az együttműködő szervezetek több munkatársának munkáját szintén elismeréssel köszönte meg a katasztrófavédelem.

Dr. habil. Vass Gyula tű. ezredes, a Katasztrófavédelmi Intézet intézetvezetője külön is gratulált az elismerésben részesülteknek.