NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
KATASZTRÓFAVÉDELMI INTÉZET

Aranyérem a Magyar WKF Karate Liga országos versenyen

Szigorú járványügyi intézkedések betartása mellett rendezték meg Bátaszéken november 7-8-án a Magyar WKF Karate Liga első fordulóját, ahol Tóth János tűzoltó tisztjelölt, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem RTK Katasztrófavédelmi Intézet műveleti szakos hallgatója első helyezést ért el.

A verseny célja az volt, hogy az indulóknak több mérkőzéses versengési lehetőséget biztosítson, ezzel segítve formában tartásukat és motivációjukat. A koronavírus-járványra tekintettel az esemény a kötelezőnél is körültekintőbb óvintézkedések betartása mellett zajlott. A higiéniai feltételek biztosítása mellett fokozott figyelemmel voltak a szervezők a megfelelő maszk használatra, ezért azt minden versenyző számára biztosítottak. A versenyzők érdekében, hogy ne mindenkinek egy mérkőzése legyen, a szervezők úgy döntöttek, hogy körmérkőzések lesznek.

A kisebb korosztályok szombaton, míg a kadet, junior, U21 és felnőtt versenyszámok vasárnap kerültek megrendezésre. Tóth János az U21-es korosztályban és +67 kilogrammos súlycsoportban indulva sikeresen legyőzte ellenfeleit, így ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára.